«Σκασμένοι» οι διοικούντες, παίρνουν αποφάσεις!

Το ταξίδι της επιστροφής από την Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη το φαντάζονταν τελείως διαφορετικό. Η ήττα, η νέα άσχημη εμφάνιση και το άσχημο ποδαρικό στο 2012 έχει… «σκάσει» τους διοικούντες του Άρη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποφάσεις που θα βάλουν φρένο στην αγωνιστική κατρακύλα, πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια. Στον πιο δύσκολο Ιανουάριο των τελευταίων χρόνων!

Παρών στις κερκίδες του γηπέδου της Κέρκυρας ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, καθώς και αρκετά από τα μέλη τα διοίκησης. Όλοι τους ήταν… «σκασμένοι» για την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Προβληματισμός, απογοήτευση, πικρία. Πολλά τα «γιατί»…

Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα τους φέρει όλους σε ένα τραπέζι για να συζητήσουν εκείνες τις αποφάσεις που θα δρομολογήσουν το επόμενο βήμα της ομάδας. Προφανώς αύριο το πρωί, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

«Δεν θα πάρουμε καμιά απόφαση εν θερμώ, σίγουρα όμως θα παρθούν αποφάσεις…» είναι η μόνιμη επωδός στα χείλη όλων. Με πιο καθαρό μυαλό αύριο κιόλας αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις εκείνες που θα κρίνουν ότι θα κλείσουν τις πληγές της ομάδας. Το SOS έχει ήδη σημάνει για τα καλά, όσο κι αν δεν θέλει κάποιος να δει τη σκληρή πραγματικότητα.

To Top