ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκασμένος ο Γιαννάκης με τους διαιτητές και στο Ρέθυμνο!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος άφησε αιχμές για τα διαφορετικά κριτήρια με τα οποία σφυρίζουν οι διαιτητές τον Άρη, έναν Άρη που στηρίζεται στο ελληνικό στοιχείο, αλλά αυτό δεν το σέβονται οι “γκρι”.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η τοποθέτηση του προπονητή του Άρη μετά τον αγώνα: “Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε έτοιμοι, ξέραμε ότι ότι Ρέθυμνο προσπαθεί να εκβιάσει το ρυθμό του παιχνιδιού και να σε βάλει σε ένα παιχνίδι που δεν έχει λογική. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα, αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικές οι βολές που έχει εκτελέσει το Ρέθυμνο. Υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια και στις δύο μεριές του γηπέδου. Αυτό δεν βοήθησε να βγει η ομάδα που θα έπαιζε καλύτερα να βγει νικήτρια. Φάνηκε αυτό από την τελευταία φάση, που σφυρίχθηκε αντιαθλητικό… Είναι υπερβάλλον ζήλος των διαιτητών, ο παίκτης δεν διεκδικούσε τη μπάλα, είναι πολύ μακριά και με αυτό το σφύριγμα έδωσαν τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του Ρεθύμνου. Είχαμε αρκετά καλές στιγμές στο παιχνίδι, θα θέλαμε να έχουμε λιγότερα λάθη, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Η πίεση για να κερδίσουμε μας οδήγησε σε 2-3 λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.

Στο τέλος τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Χαίρομαι που έχω αρκετούς Έλληνες στην ομάδα και τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν καλά πράγματα. Αυτό φαίνεται δεν το εκτιμούν ανάλογα αυτοί που έρχονται εδώ (οι διαιτητές) να παίξουν πιο σωστά. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είναι όλα καλύτερα για όλους μας. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του, προσπάθησε, αυτή είναι η πραγματικότητα και ελπίζω εμείς να βρούμε τον τρόπο να έχουμε ακόμα και με τέτοια διαχείριση από πλευράς ανθρώπων που παίζουν στο παιχνίδι (διαιτητές) να είμαστε πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί.

To Top