ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκασμένος ο Μαρκόπουλος: “Κάναμε παιδικά λάθη! Είναι αδιανόητο…”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν σκασμένος μετά τη νέα βαριά ήττα του Άρη και εστίασε κυρίως σε δύο σημεία. Στους 25 πόντους από τα 18 λάθη των κίτρινων και τις απουσίες των Μποχωρίδη και Μόρις.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας για τη νίκη της. Για μας ήταν ακόμα μια κακή εμφάνιση, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε παιδικά λάθη. Δώσαμε τη μπάλα τον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια. Δεν δικαιολογείται ομάδα στην Α1 να δέχεται 25 πόντους από τα λάθη της και 18 πόντους από αιφνιδιασμό. Είναι αδιανόητο!

Είχαμε ατυχία, λείπει ο Μποχωρίδης, έλειψε και ο Μόρις, που δεν μπορούσε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να κάνεις λάθη. Να είσαι έξυπνος να κάνεις λάθη που δεν δίνουν εύκολα καλάθια. Κράτα τη μπάλα και παίξε την άμυνά σου! Δεν παίξαμε ποτέ 5 εναντίον 5 στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, γιατί κουράστηκε ο Γκετσεβίτσιους, αφού ήταν ο μόνος που απειλούσε από την περιφέρεια, αλλά και ο αντίπαλος παίζει και θα βάλει καλάθια…Έχουμε αρκετά προβλήματα και πρέπει να τα λύσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα πάση θυσία”.

Ρωτήθηκε για αλλαγές και απάντησε: “Πολλά σκεφτόμαστε, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε την εικόνα. Δεν είναι η ίδια ομάδα όπως ήταν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Εκεί δεν φαινόταν η έλλειψη αθλητικότητας. Θα μου πείτε ότι άλλαξε πολλά ένας παίκτης που λείπει; Είναι τι δίνει και αυτός (Μποχωρίδης) έδινε και σε άμυνα και σε επίθεση. Τι να πω; Ότι την Πέμπτη τραυματίστηκε στην προπόνηση και έβγαλε το πόδι του ο Τάλτον; Συνέβη και αυτό με τον Μόρις σήμερα… Εντάξει. Ότι και να πω τώρα δεν θα είναι σωστό”.

To Top