“Σκασμένος” ο Τάτος! Η φανέλα, ο πανηγυρισμός και τα νεύρα (video)

Ο Ανδρέας Τάτος ήταν από τους πρωταγωνιστές του σημερινού ντέρμπι. Ήταν πραγματικά “σκασμένος” από την εξέλιξη του αγώνα, με χαρακτηριστικές εικόνες τον πανηγυρισμό του, τη φανέλα που αποκάλυψε και τα νεύρα στο τέλος.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ με εκτέλεση φάουλ, ο Ανδρέας Τάτος κατευθύνθηκε προς τον κόσμο του Άρη και έβγαλε τη φανέλα του, κάτω από την οποία φορούσε μια άλλη με το σήμα του Super 3 στην πλάτη και στο μπροστινό μέρος έγραφε »Don`t give up the fight», που σημαίνει «μην εγκαταλείπεις τη μάχη».

Με την ενέργεια του αυτή ο μέσος των κίτρινων έστειλε το δικό του μήνυμα. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ παιζόταν στα μεγάφωνα του γηπέδου, πριν την έναρξη του αγώνα, όπως γίνεται και σε πολλά εντός έδρας παιχνίδια.

Kατά τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης δεν εκμεταλλεύεται την αριθμητική του υπεροχή εντός αγωνιστικού χώρου με τον Ανδρέα Τάτο να κάνει ουκ ολίγες φορές παράπονα προς τους συμπαίκτες του για το γεγονός ότι δεν τροφοδοτείται όσο πρέπει.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο μέσος των κίτρινων ήταν “σκασμένος” και πραγματικά απαρηγόρητος για την εξέλιξη και το τελικό σκορ, που βούλιαξε τον Άρη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βίντεο του πανηγυρισμού όπως την ανέβασε η NOVA

Νίκος Οικονόμου

To Top