ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκαφιάς και Τασμαλίδης στο Scorpion

Οι δύο αθλητές του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ θα δώσουν το «παρών» στη σημαντική αυτή διοργάνωση, στοχεύοντας στη νίκη και στην κορυφή

Μια ακόμη σημαντική αγωνιστική πρόκληση έχουν μπροστά τους οι Πέτρος Σκαφιάς και Στέλιος Τασμαλίδης.

Οι δύο αθλητές του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ θα δώσουν το «παρών» στο Scorpion, μια σπουδαία διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν και φέτος μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Το φετινό Scorpion θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο «Ιβανόφειο».

Ο Πέτρος Σκαφιάς, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές στην Ελλάδα στα -85 κιλά, είναι αήττητος στους 17 επαγγελματικούς αγώνες που έχει δώσει.

Ο Πέτρος Σκαφιάς, που προετοιμάζεται εντατικά για τη διοργάνωση, δηλώνει πανέτοιμος για να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κατηγορία του, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο σε όσο υψηλό επίπεδο κι αν βρίσκεται αυτός. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, στόχος του είναι να παίζει πάντα με τους καλύτερους.

Ο Στέλιος Τασμαλίδης, ο οποίος αγωνίζεται στα 85 κιλά, είναι 19 χρονών και παρόλο που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, δηλώνει έτοιμος -τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά- για να κάνει αισθητή την παρουσία του και να αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει στο άθλημα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Scorpion, που διεξαχθεί –ως γνωστόν- την ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο «Ιβανόφειο», ξεκίνησε από το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 13 ευρώ (προπώληση) και 17 ευρώ την ημέρα των αγώνων. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6955-352728.

** ΤΟ ΤΜΗΜΑ KICK BOXING ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΑΣΜΑΛΙΔΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ:

KARIPIDIS PALLETS

TOYOTA ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

THE DALTONS CAFE

COPYHOUSE

TOP TEN

BODY MED

THE P & M PRINTING FASHION

ROOM 101 MYKONOS

3fc90571-3347-427e-9068-70051666a6f3

To Top