“Σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι”

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 επί του Άρη, αλλά στον Πειραιά δεν προτρέχουν και είναι αφοσιωμένοι μόνο στην ημιτελική σειρά της Α1. Ο Οθέλο Χάντερ έκανε έναν μικρό απολογισμό των πρώτων δύο αγώνων.

Σε δηλώσεις του στο sdna.gr ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς με τους κίτρινους. «Πιστεύω πως πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει για αυτά τα δύο παιχνίδια. Ο προπονητής, όμως, την ίδια στιγμή θέλει να παίζουμε καλύτερη άμυνα και να διορθώνουμε κάποιες λεπτομέρειες, όπως το να μην δίνουμε πόντους στο τρανζίσιον. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Πρόσθεσε πως «αυτή την στιγμή το μυαλό μας δεν είναι στους τελικούς. Οπως κάναμε όλη την χρονιά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο. Χρειαζόμαστε ακόμη μία νίκη για να προκριθούμε στον τελικό».

Κατάλήγοντας δήλωσε: «Η άμυνά μας πάντα ήταν το κλειδί για εμάς. Οταν παίζουμε καλή άμυνα, παίρνουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά και να μην αφήνουμε τους αντιπάλους μας να νιώσουν άνετα».

To Top