Σκηνές χάους κι άγρια επεισόδια στην Κροατία – Οπαδοί της Χάιντουκ κυνήγησαν τους παίκτες της Ντίναμο! (videos)

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στην Κροατία, όταν οπαδοί της Χάιντουκ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κυνήγησαν τους παίκτες της Ντίναμο Ζάγκρεμπ και συγκρούστηκαν με την αστυνομία.

Στο ντέρμπι Χάιντουκ Σπλιτ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, σημειώθηκαν τρομερά επεισόδια. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε ένα γήπεδο κατάμεστο από αντίπαλους οπαδούς προηγήθηκαν στο 15′ με τον Κουλένοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση, πήρε τη νίκη με 1-0 και πέρασε στον τελικό, όπου στις 15 Μαϊου θα αντιμετωπίσει τη Ριέκα.

Οι οπαδοί της Χάιντουκ, ωστόσο, δεν… άντεξαν τον αποκλεισμό από τη μισητή αντίπαλο, μέσα στην έδρα τους. Με το τελευταίο σφύριγμα εκατοντάδες οπαδοί χούλιγκανς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τους παίκτες της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν αμέσως προς τα αποδυτήρια κι έτσι γλίτωσαν από τους μανιασμένους οπαδούς. Εκείνη την ώρα επενέβησαν οι αστυνομικοί και υπήρξαν τρομερές συγκρούσεις με τους χούλιγκανς.

Καθίσματα, βεγγαλικά, λοστοί, μπουκάλια, πέτρες, ακόμα και ρόπαλα εκτοξεύθηκαν προς τις δυνάμεις της αστυνομίας. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν κι εκτός γηπέδου με φωτιές σε κάδους σκουπιδιών. Το Σπλιτ, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ μοιάζει εμπόλεμη ζώνη.

To Top