Σκληρά λόγια από τον Αντσελότι: «Η ομάδα βρισκόταν ακόμα σε διακοπές»

Την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της Ρεάλ απέναντι στη Χετάφε εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του έπαιζαν λες και βρίσκονταν ακόμα σε διακοπές.

Με το… αριστερό μπήκε στη νέα χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε 1-0 από τη Χετάφε στο πρώτο της παιχνίδι για το 2022 και έδωσε την ευκαιρία στη Σεβίλλη να πλησιάσει την κορυφή.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας και δεν μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας πως οι Μερένγκες ήταν λες και βρίσκονταν ακόμα σε διακοπές…

«Οι παίκτες ήταν νευρικοί, χάσαμε πολλές μπάλες και μονομαχίες μετά το γκολ. Η ομάδα βρισκόταν σε διακοπές σήμερα, καμία απολύτως συγκέντρωση. Τους δώσαμε τρεις βαθμούς. Τι άλλο μπορώ να πω, ήταν λες και οι παίκτες βρίσκονταν ακόμα σε διακοπές.

Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα ονόματα για το ποιοι δεν αγωνίστηκαν καλά, αλλά αν έπρεπε θα έλεγα τον Μπενζεμά. Παρόλα αυτά είμαστε ακόμα πρώτοι και συνεχίζουμε να παλεύουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Top