Σκληρές διαπραγματεύσεις στην Αθήνα με ΕΠΟ, Σουπερλίγκα, ΠΣΑΠ για την “χρυσή τομή” στις οφειλές

Ο τρόπος που θα διαχειριστεί η ΠΑΕ Άρης τις οφειλές της προς τους ποδοσφαιριστές και κατ’ επέκταση ο τρόπος με τον οποίο θα πορευτεί προς την εξυγίανση, θα αποφασιστεί κατά πάσα πιθανότητα στην σημερινή συνάντηση των διοικούντων και εκπροσωπών των φορέων του αθλήματος, της ΕΠΟ, της Σουπερλίγκας και του ΠΣΑΠ.

Οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, μια βδομάδα μετά την απόφαση για εξόφληση των οφειλών των ΠΑΕ σε 45 δόσεις. Στον Άρη δεν μπορεί να προκύψει συμφωνία με αυτόν τον όρο, γιατί πολύ απλά οι κίτρινοι θα είναι και πάλι ασυνεπείς και δεν το θέλουν επ ουδενί. Το έχουν εξηγήσει και γι’ αυτό σήμερα θα συζητηθεί σε νέα βάση η περίπτωση του Άρη, ώστε να επιτευχθεί μια λύση που θα αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Άλλωστε, όπως έχουν εξηγήσει οι κίτρινοι, θέλουν να πληρώσουν όσα χρωστούν, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να το κάνουν σε μια συχνότητα που θα μπορεί να κρατάει την ΠΑΕ βιώσιμη.

Έχουν ζητήσει 60 δόσεις, πρόταση που αρχικά απορρίφθηκε. Σήμερα θα τεθούν και άλλες προτάσεις από την πλευρά των κίτρινων, ενώ αυτό που προκύπτει από ΕΠΟ, Σουπερλίγκα και ΠΣΑΠ είναι – θεωρητικά πάντα, γιατί άλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις – είναι μια κατανόηση και μια εμπιστοσύνη στην τωρινή διοίκηση ότι θα τηρηθούν όσα συμφωνηθούν.

Όλα αυτά γίνονται για να μην βάλει η ΠΑΕ Άρης τις οφειλές των παικτών στον φάκελο του άρθρου 99, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα εκείνη, που θα διατηρεί τον Άρη συνεπή στις υποχρεώσεις του.

 

To Top