“Σκληρή γλώσσα”, αλλά και στήριξη στους παίκτες από Μιλίνκοβιτς!

Ενέσεις ηθικού θα προσπαθήσει να κάνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στους ποδοσφαιριστές του στη σημερινή προπόνηση. Προφανώς κι όταν λέμε «ενέσεις ηθικού» δεν εννοούμε χτυπήματα στην πλάτη και όμορφα λόγια αγάπης και συμπαράστασης…

Ο Σέρβος τεχνικός σκοπεύει να μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του, να τους υπενθυμίσει πως παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα και για να συμβαίνει αυτό, προφανώς και έχουν πράγματα να δώσουν, κάτι που έκαναν με περίσσιο ζήλο σε Νέα Σμύρνη και Βέροια. Αυτά θα προσπαθήσει να τονίσει ο Μιλίνκοβιτς στους παίκτες του, με τους οποίους έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση και προφανώς αυτήν τη στιγμή οι ίδιοι χρειάζονται περισσότερο απ’ όλα τη στήριξη του προπονητή τους.

Διότι είναι ηλίου φαεινότερο πως τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν ρίξει και πάλι την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, αλλά οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση είναι μόνο οι ίδιοι με μια καλή εμφάνιση και κυρίως ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Άλλωστε το ότι έχουν χάσει κάποιοι παίκτες την αυτοπεποίθησή τους (φάνηκε σε συγκεκριμένες φάσεις χθες), πρέπει οι ίδιοι να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να συγκεντρωθούν, μιας και την Κυριακή ο Άρης θα παίξει για ακόμη μια φορά με τη… θηλιά στο λαιμό.

To Top