ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρή γλώσσα Καρυπίδη σε Περέιρα και Γραμμένο για Σιδηρόπουλο!

Σκληρή γλώσσα Καρυπίδη σε Περέιρα και Γραμμένο για Σιδηρόπουλο! Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το “παρών” στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υφυπουργείο Αθλητισμού με θέμα την εφαρμογή του VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όπως έγινε γνωστό δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει σε έντονο ύφος τόσο στον Μέλο Περέιρα, όσο και στον Βαγγέλη Γραμμένο για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη, την στιγμή που ο “Δωδεκανήσιος” ρέφερι από το… Ωραιόκαστρο ήταν “ανεπιθύμητος” σε όλα τα ματς της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Συγκεκριμένα, έκανε παράπονα σε πολύ έντονο ύφος στον Περέιρα για τον ορισμό Σιδηρόπουλου, ξεκαθαρίζοντάς του ότι όφειλε να ορίσει ξένο διαιτητή, όπως είχε δεσμευτεί από πέρυσι ότι θα κάνει στα ντέρμπι των κιτρινόμαυρων με τον ΠΑΟΚ και όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ο Καρυπίδης του τόνισε ότι ο συγκεκριμένος ορισμός ήταν λάθος για πολλούς λόγους και πως για οτιδήποτε συμβεί, η ευθύνη θα είναι δική του.

Κατά την προσφιλή του τακτική ο Περέιρα… πέταξε την μπάλα στην κερκίδα, μη δίνοντας πειστικές εξηγήσεις για την απόφαση αυτή. Και τι να πει άλλωστε, ο αδρά αμειβόμενος επικεφαλής της… εξυγιαντικής ΚΕΔ, όταν έχει ορίσει στο παιχνίδι του ουραγού Παναθηναϊκό ξένο διαιτητή!

Ο Καρυπίδης δεν έμεινε στην συνομιλία με τον Περέιρα, αλλά μίλησε σε σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου. Τον ρώτησε “με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε Έλληνα διαιτητή και ειδικά τον Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι και πώς γίνεται να ήξερε όλη η Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα ότι θα οριστεί ο συγκεκριμένος ρέφερι;”.

Ο επικεφαλής της ΕΠΟ του απάντησε ότι “δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα” και ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία, με την εύλογη ερώτηση του Καρυπίδη “πώς θα διώξει η ΕΠΟ την καχυποψία του κόσμου όταν από τη Δευτέρα όλοι ήξεραν ότι την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος; Ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ; Τι κάνει η Ομοπσπονδία; Ποιος ορίζει τους διαιτητές και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο όταν εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες ότι τους αγώνες Άρη – ΠΑΟΚ θα διευθύνει ξένος διαιτητής;”.

Η απάντηση… προωθείται!

To Top