Σκληρή κριτική Σκόουλς σε Γιουνάιτεντ: «Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν μπορούν έτσι απέναντι στη Λίβερπουλ»

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πέτυχε μία επική ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα, ωστόσο στη μεγάλη εικόνα η αγωνιστική της παρουσία είχε αρκετά προβλήματα.

Σε αυτό στάθηκε και ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων», Πολ Σκόουλς, ο οποίος στάθηκε στο προβληματικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του Σόλσκιερ.

Εκτός από το γεγονός ότι η «Γιουνάιτεντ» βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, ο Σκόουλς σχολίασε περισσότερο το γεγονός ότι η ομάδα του Μάντσεστερ δεν λειτουργούσε ως σύνολο.

«Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά εκείνο το πρώτο ημίχρονο απλά δεν το απόλαυσα. Νομίζω ότι αν έπαιζαν με καλύτερη ομάδα θα είχαν εξαφανιστεί. Αυτό το πρώτο μέρος ήταν ανησυχητικό. Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν είχαν ενότητα, αυτό ήταν ένα ανησυχητικό σημάδι.

Μπορούν να παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Μπορείς να παίξεις έτσι με τη Μάντσεστερ Σίτι; Μπορείς να παίξεις έτσι με μια κορυφαία ομάδα του Champions League; Δεν θέλω να ακούγομαι ξενέρωτος, αλλά αυτό το πρώτο ημίχρονο με ανησύχησε πολύ”, τόνισε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο BT Sport.

To Top