Σκληρή «μάχη» του Άρη, πήρε αναβολή για Νέτο, ο οποίος ζητάει τελικά 1.000.000 ευρώ!

Μια νέα διπλή δικαστική μάχη ενώπιον της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών έδωσε ο Άρης, αντιμετωπίζοντας σκληρή στάση από τον νομικό εκπρόσωπο των Νέτο και Νάτσο Γκαρσία.

Σήμερα επρόκειτο να εκδικαστούν οι προσφυγές των δυο ποδοσφαιριστών. Όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα, η κίτρινη ΠΑΕ έκανε μια προσπάθεια να δοθεί αναβολή στην εκδίκαση των προσφυγών, αλλά ο νομικός εκπρόσωπος των δυο ποδοσφαιριστών απάντησε αρνητικά, μια και όπως υποστήριξε οι πελάτες του θέλουν να γίνει κανονικά.

Τους κίτρινους στην εκδίκαση των υποθέσεων αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει ο Χρήστος Γρόλλιος. Ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ και ένα από τα τρία παραμένοντα μέλη της κίτρινη ΠΑΕ πήρε τους φακέλους των δυο υποθέσεων για να τους μελετήσει το Σαββατοκύριακο και βρέθηκε στην ΕΠΟ για τη δύσκολη αποστολή.

Τελικά, o Άρης έδωσε μάχη και πέτυχε να πάρει αναβολή η υπόθεση του Νέτο για την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως, όμως, έγινε γνωστό, ο Βραζιλιάνος ενώ άλλα υποστήριζε αρχικά («δεν θα κάνω προσφυγή» και «θα ζητήσω μόνο τα δεδουλευμένα») αξιώνει και τα χρήματα της επόμενης περιόδου, με αποτέλεσμα το ποσό της προσφυγής του να φτάνει το 1.000.000 ευρώ. Για την ακρίβεια 995.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, σε ότι αφορά την υπόθεση Νάτσο Γκαρσία δόθηκε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα να κατατεθούν υπομνήματα. Ο Βολιβιανός ζητάει 750.000 ευρώ!

 

To Top