“Σκληρή ομάδα ο Άρης που προσελκύει πάντα τους φίλους του μπάσκετ”

Σκληρή ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και η οποία προσελκύει το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ, χαρακτήρισε τον Άρη ο Γιάννης Γεωργαλλής στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο φόργουορντ του Απόλλωνα Πάτρας υποστήριξε μεταξύ άλλων: “Δεν μας έλειψαν τα προβλήματα στην εβδομάδα που πέρασε. Δυο-τρία παιδιά ήταν άρρωστα, άλλοι είχαν μικροτραυματισμούς. Αυτά όμως τα είχαμε και πριν από το παιχνίδι με την Ελευσίνα.

Στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι. Ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος και ο Άρης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Είναι μια σκληρή ομάδα. Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμό μέσα στην έδρα μας.

Πρέπει να «τρέξουμε» τον Άρη και να μην τον αφήσουμε να επιβάλλει τον αργό ρυθμό του στο παιχνίδι. Έτσι θα έχουμε πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα που προσελκύει τους φίλους του μπάσκετ. Τα τελευταία αποτελέσματά μας έχουν φέρει χαρά στους φιλάθλους του Απόλλωνα Carna και ελπίζω ότι θα δημιουργηθεί στο κλειστό της Περιβόλας η γνωστή ατμόσφαιρα πρότυπο που έχει κάνει γνωστή την ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα”.

To Top