ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρό… πόκερ με Ντουάρτε για συναινετική λύση, σε ανοιχτή γραμμή με Μήτρογλου παρά τα… εμπόδια

Σκληρό… πόκερ με Ντουάρτε για συναινετική λύση, σε ανοιχτή γραμμή με Μήτρογλου παρά τα… εμπόδια.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλα ρεπορτάζ, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να λύσουν τα συμβόλαια με τους Μήτρογλου, Ντουάρτε και Χαΐροβιτς και οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Σε ότι αφορά τον Ντουάρτε, σε ότι αφορά κάποιες φήμες για προσφυγή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αλκμήνης δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όμως είναι γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις που θυμίζουν… σκληρό πόκερ με τον Ολλανδό, με στόχο να βρεθεί συναινετική λύση.

Όπως αναφέρουν κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ, ο Άρης πάντα λειτουργεί με σεβασμό στα προβλήματα που είχε ο Ντουάρτε και τους τραυματισμούς του, που τον εμπόδισαν σχεδόν τρία χρόνια να βοηθήσει την ομάδα. Ο στόχος είναι ένας: να βρεθεί μια φιλική λύση μαζί του και αυτήν την στιγμή υπάρχει αισιοδοξία ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί.

Σε ότι αφορά τον Μήτρογλου σας έχουμε αναφέρει ότι ο Άρης είναι σε ανοιχτή γραμμή (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ). O Άρης στην πρότασή του είναι ξεκάθαρος: άμεση αποπληρωμή ενός ποσού από το συμβόλαιό του και τις οφειλές και διακανονισμό το υπόλοιπο της αποζημίωσης για τη λύση της συνεργασίας. Ο 33χρονος δεν αλλάζει στάση και να εμμένει στην καταβολή όλων των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιό του! Πάντως η προσπάθεια για… φιλικό διαζύγιο θα συνεχιστεί.

To Top