ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκοπελίτης: «Ήταν ωραία με τον κόσμο στο Χαριλάου, είχα δει… όνειρο ότι κερδίσαμε τον Άρη»

Ο Γιάννης Σκοπελίτης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη…ζωής του στο gazzeta.gr και μεταξύ άλλων θυμήθηκε τον Άρη σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αρχικά όταν ρωτήθηκε για τον κόσμο, θυμήθηκε το γήπεδο του Άρη, λέγοντας:

«Η δύσκολη έδρα και να φωνάζει ο κόσμος είναι πάντα ωραίο. Και σε Τούμπα και σε Χαριλάου παίξαμε, ωραία ήταν. Σ’ αυτές τις ομάδες αν γίνεται κάτι επικίνδυνο είναι μόνο μεταξύ τους ή αν παίζουν με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Με εμάς το Αιγάλεω… δεν».

Πιο… εντυπωσιακή ιστορία του όμως, είναι για το κύπελλο Ελλάδος, όταν αντιμετώπισε τον Άρη και είχε δει στο… όνειρο του ότι το Αιγάλεω κέρδισε!

«Ναι, έχουμε παίξει ένα σοβαρό ματς, ημιτελικά Κυπέλλου – δεν θυμάμαι τη χρονιά – με τον Αρη και έχουμε έρθει 1-1 στο Αιγάλεω.

Εδώ να δεις ιστορία που έχω. Βλέπω όνειρο ότι κερδίσαμε 3-0 και λέω στον Αγρίτη: “Ανέστη είδα όνειρο ότι κερδίσαμε 3-0, αλλά έχω ένα καλό κι ένα κακό”. “Ναι; Τι;”, μου λέει. “Το καλό είναι ότι νικήσαμε 3-0, το κακό είναι ότι έβαλα δύο γκολ εγώ. Δεν πάει καλά το όνειρο”. (γέλια). Ξεκινάει το ματς, στο 4΄βάζω γκολ και κάνω το 1-0 – καθώς πανηγυρίζουμε φώναζε ο Αγρίτης: “Το όνειρο, το όνειρο”.

Στη ρεβάνς του Χαριλάου, το ματς ήρθε 0-0 και πήγε τελικό ο Άρης. Τελικός στην Τούμπα με Άρη και ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, με το γκολ του Χλωρού στη Λεωφόρο. Κι αυτό ωραίο ματς και δύσκολο».

To Top