«Σκοράρει και αποθεώνεται, γιατί δεν κλήθηκε στην Εθνική;»

Η μη κλήση του Νέρι Καστίγιο στην εθνική ομάδα του Μεξικού έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην πατρίδα του επιθετικού του Άρη. Σε αρκετούς, μάλιστα, προκαλεί και απορία γιατί ο Καστίγιο διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Ο δημοσιογράφος Κρίστο Γκαλεάνα την εξέφρασε δημόσια!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος σε άρθρο του για την Εθνική Μεξικού και τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Χοσέ Μανουέλ ντε λα Τόρε στο σάιτ “elpuntocritico.com” αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν κλήθηκε ο Καστίγιο! “Πιστεύω ότι η μεγάλη απουσία από αυτή τη λίστα (των διεθνών) είναι ο επιθετικός Νέρι Καστίγιο”, ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια εξηγεί την θέση του: “Η πιο… αναγνωρίσιμη επιστροφή είναι του Κάρλος Βέλα. Ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ γύρισε στην Εθνική επειδή αύξησε τη συμμετοχή του στους τελευταίους αγώνες. Εδώ ακριβώς ρωτάω γιατί δεν κλήθηκε ο Καστίγιο! Αφού κλήθηκε ο Βέλα που άρχισε να συμμετέχει στα παιχνίδια, γιατί να μην κληθεί ο Νέρι που παίζει, βάζει γκολ, αποθεώνεται από τους οπαδούς της ομάδας του, του Άρη και κερδίζει θετικά σχόλια από τον προπονητή του;”

Καταλήγει ο συντάκτης του άρθρου τονίζοντας πως “πιστεύω ότι ο Χοσέ Μανουέλ ντε λα Τόρε θα πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Καστίγιο. Αξίζει μια ευκαιρία, αφού υπάρχουν όλες οι προαναφερθείσες συνθήκες…”.

To Top