Σκοράρει πολύ, κάνει λίγα λάθη και έχει 3/3 μέσα στην Πάτρα ο Απόλλωνας! Αντίδοτο σε όλα η άμυνα του Άρη!

Ομάδα που παίρνει δύναμη από την έδρα της και παίζει επιθετικό μπάσκετ είναι ο Απόλλωνας Πατρών. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα έχει τρεις νίκες σε τρεις αγώνες στην Πάτρα με διαφορά +11,3 και μέσο όρο πόντων κάτι λιγότερο απο 80 σε αυτά τα παιχνίδια. Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς που πρέπει να χτυπήσει ο Άρης.

Ο φετινός Απόλλωνας έχει άλλο ρυθμό μέσα στην έδρα του, όπου συνήθως παίζει σε κατάμεστο γήπεδο. Οι Πατρινοί έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του Βετούλα και των παικτών του και αυτοί προς το παρόν τους ανταποδίδουν την στήριξη με σκορ, θέαμα και νίκες.

Τρία στα τρία έχει ο Απόλλωνας μέσα στην Πάτρα. Κέρδισε τον Ηλυσιακό με 80-65, τον Κολοσσό με 76-66 και το Ρέθυμνο με 82-73. Ο Άρης καλείται να ρίξει τον μέσο όρο του Απόλλωνα, αν θέλει να φύγει νικητής από την Πάτρα. Αυτό θα γίνει μόνο μέσα από σωστή αμυντική λειτουργία και το καθαρό μυαλό.

Ένα ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο στοιχείο είναι ότι οι Πατρινοί κάνουν ελάχιστα λάθη στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Είχαν 13 στη πρεμιέρα και μετά 8 και 7, τουτέστιν λιγότερα από 10 μέσο όρο. Ο Άρης πρέπει να τους οδηγήσει σε λάθη και αυτό θα συμβεί μέσα από την σωστή πίεση στην άμυνα.

 

To Top