Σκοράρει στο “Ντραγκάο”

Ο Ολυμπιακός θα δώσει μεγάλη μάχη μέσα στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο και θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει στην 2η θέση! Ελπίζει όπως και να έχει μετά τη νίκη της πρεμιέρας, αλλά με θετικό αποτέλεσμα στο «Ντραγκάο» θα κάνει σημαντικό βήμα.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Εδώ θα βρεις όλες τις προσφορές* στοίχημα

Η ομάδα του Μαρτίνς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε της Μαρσέιγ με γκολ στο τέλος του ματς. Το τρίποντο αυτό δίνει το δικαίωμα στον Πορτογάλο προπονητή να διαχειριστεί διαφορετικά το αποψινό δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει πίστη στους «ερυθρολεύκους» για κάτι καλό, ωστόσο η Πόρτο μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Μέσα στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πείθει στα τελευταία παιχνίδια της και θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ για να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Η λογική λέει οτι ο Μαρτίνς θα πάει με το ίδιο πλάνο που αντιμετώπισε την Μαρσέιγ, αλλά ίσως δούμε και έκπληξη με 4-3-3. Σίγουρα εκτός είναι ο Καμαρά, μια πολύ σημαντική απουσία που υπήρχε όμως και στο πρώτο ματς, ενώ «φρέσκιες» είναι αυτές του στόπερ Μπα και του εξτρέμ Σουντανί. Του νεαρού αμυντικού είναι σημαντική επίσης, καθώς είχε φανέλα βασικού. Το κενό του θα το καλύψει ο Σισέ.

Περιμένω από τον Ολυμπιακό να υπηρετήσει ξανά στο ακέραιο το πλάνο του προπονητή του και μπορεί να σκοράρει στο «Ντραγκάο». Δύσκολα όμως πιστεύω θα κρατήσει το μηδέν πίσω, διότι η Πόρτο όσο και αν δεν πείθει, είναι πολύ καλή ομάδα με ποιότητα από την μέση και μπροστά. Τα γκολ εκατέρωθεν θα μπουν στο παιχνίδι μου.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για το Champions League στο Foxbet.gr

To Top