Σκοράρει συνεχώς στα 10 τελευταία εντός ο Άρης!

Στο πρωτάθλημα, ο Άρης έχει δέκα αγώνες σερί όπου βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μαζί με το Κύπελλο, αυτοί οι αγώνες είναι 11 στο σύνολο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η ανάλυση της Super League:

Μπορεί ο Άρης πριν από 19 μέρες να πέτυχε την πολυσυζητημένη νίκη επί του ΠΑΟΚ, όμως ήδη έχει δώσει από τότε δύο αγώνες Κυπέλλου και δύο πρωταθλήματος. Ήδη παίζει σήμερα το έκτο ματς από την αρχή του χρόνου.

Ηττήθηκε στο τελευταίο από τον Ολυμπιακό, αφού ήταν αήττητος στα τελευταία έξι επίσημα. Αυτή η ήττα και άλλη μια στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ στα μέσα Δεκέμβρη είναι οι μόνες δύο ήττες του στα 15 τελευταία παιχνίδια, τα 13 από αυτά για το πρωτάθλημα.

Έχει πέντε ισοπαλίες στα εννέα τελευταία, με δύο νίκες και δύο ήττες στα υπόλοιπα.

Μαζί με τη Λαμία έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα οκτώ.

Έχει πετύχει σε τρία παιχνίδια του από τέσσερα γκολ, κάτι που είχε κάνει από το 1998-99.

Ο Άρης εντός έδρας

Νίκησε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ με 4-2 και στη συνέχεια την Ξάνθη στο Κύπελλο με 2-1. Πριν τις γιορτές είχε επικρατήσει και του Βόλου με 4-0. Έχει δηλαδή τρεις νίκες στη σειρά και έχει βάλει 10 γκολ.

Από τις 6 Οκτωβρίου, όταν έχασε από τον Ολυμπιακό, ο Άρης έχει στην έδρα του τέσσερις νίκες και την ισοπαλία με τη Λαμία σε πέντε αγώνες. Στους τέσσερις πρώτους είχε μόνο μια νίκη.

Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της έδρας του, και επεκτείνοντας πέρσι στα δέκα τελευταία. Τελευταία φορά δεν σκόραρε στις 14 Απριλίου, όταν έχασε 2-0 από τον Ατρόμητο.

To Top