Σκοράροντας με μια… “μπάλα για τα παιδιά” (photostory)

Αρκετά μεγάλη απήχηση φαίνεται πως έχει η πρωτοβουλία «Μια μπάλα για τα παιδιά», της Super League σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-Μέλη της, η οποία λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης.

Η κίνηση αυτή της “κίτρινης” ΠΑΕ, η οποία πρόσφατα έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο μέσω της συνεργασίας της με τη Unicef, έχει ως σκοπό τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή φιλάθλων. Κάτι το αντίστοιχο αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας στις οποίες εδρεύουν ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν παλαίμαχοι και εν εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Άρη. Μεταξύ αυτών οι Άγγελος Σπυρίδων, Σπύρος Καπερνέκας και Γιάννης Βένος εκπροσωπώντας τους βετεράνους και Γιάννης Γκέσιος, Ανδρέας Ηρακλής, Αλέξανδρος Γιώρης και Αλέξανδρος Καραγιάννης αντιπροσωπεύοντας το “κίτρινο” ρόστερ.

Ακόμη, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” βρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης Αντώνης Ζαμπέτας και Αλέκος Κατσιαούνης, αλλά και Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και Άρης Ναούμ από την Κοινωνία Μελών Άρη.

To Top