Σκοράρουν Ολυμπιακός και Μονπελιέ, Νίκη για Άρσεναλ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά το χθεσινό «απόλυτο» στις προβλέψεις μας («Ασσοι» για Βερόνα και Αντάλιασπορ, Χ2 για Μίντιλαντ, Κασίμπασα και Μπέτις) προχωράμε στο σημερινό κουπόνι, όπου δεσπόζουν τα παιχνίδια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξεκινώντας με τα «Μονά», έχουμε τριάδα επιλογών. Αρχικά πηγαίνουμε με το G/G στην αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονπελιέ (1.90 στη BetVictor). Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα «κυνηγήσουν» από την αρχή το γκολ, πράγμα που σημαίνει ότι θα «ανοιχτούν» και θα είναι πιο ευάλωτοι στην άμυνα. Επίσης, η Μονπελιέ θα έρθει «διαβασμένη» στο σημερινό παιχνίδι, μετά το «μάθημα» της Γαλλίας. Συνεχίζουμε με το Over 2.5 (2.03)στη «μάχη» της Άντερλεχτ με τη Ζενίτ, καθώς οι δύο αντίπαλοι μας «προδιαθέτουν» για πολλά γκολ και κλείνουμε με το «No Goal» στο παιχνίδι του «Σαν Σίρο» ανάμεσα στη Μίλαν και τη Μάλαγα (2.15).

Προχωρώντας στις «Μπόμπες», το σημείο της ημέρας είναι το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Άρσεναλ στην έδρα της Σάλκε, που το βρίσκουμε στο 3.25 από τη Bet365. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να ισχυροποιήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στη «φάση των 16», ενώ χρειάζονται επειγόντως ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα ανεβάσει την ψυχολογία τους. Συνεχίζουμε με το Χ2 της Ντόρτμουντ μέσα στο «Μπερναμπέου» (2.80 στη Bwin), με τους πρωταθλητές Γερμανίας να δείχνουν φέτος ικανοί για «μεγάλα πράγματα» και στην Ευρώπη. Περνάμε στην αγγλική League One, όπου κοντράρουμε την Πρέστον, δίνοντας το Χ2 της Καρλάιλ (2.01 στη 12bet.com), ενώ στη League Two πιστεύουμε πολύ στο «Διπλό» Draw No Bet της Ροτσντέιλ επί της Πορτ Βέιλ (3.25 στη Bet365). Το τελευταίο –αλλά ιδιαίτερα δυνατό- σημείο μας έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, όπου επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Σάο Καετάνο επί της Κρισιούμα, στο 2.50 από τη William Hill. Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τη νίκη και επίσης απουσιάζει το μεγάλο «κανόνι» της Κρισιούμα, ο Ζε Κάρλος (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 26 γκολ σε 27 ματς).

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 5 παιχνίδια σε σύστημα 3-5 (11 στήλες Χ 7E) και συνολικό ποντάρισμα 77Ε. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της Bet365:

Άντερλεχτ – Ζενίτ 2 DNB (1.95)

Ντιναμό Κιέβου – Πόρτο 1 DNB (1.93)

Χάντερσφιλντ – Μπλάκμπερν 2 DNB (1.98)

Κόβεντρι – Κρόουλι 1 DNB (1.90)

Μπρίστολ Ρόβερς – Σάουθεντ 2 DNB (1.85)

Τέλος, στο μπασκετικό κουπόνι το «μενού» μας περιλαμβάνει δύο σημεία από το Γιουροκάπ. Πηγαίνουμε αρχικά με τον οριακό άσο της γερμανικής Βούρτζμπουργκ επί της λιθουανικής Αζόβμας, με την πρόταση να είναι: Βούρτζμπουργκ – 2.5.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis και τις Βαθμολογίες των πρωταθλημάτων.

To Top