Σκορδίλης: “Αύριο θα έχω επικοινωνία με τον κ. Κουρόγλου…”

Ο Γάιος Σκορδίλης αποδοκιμάστηκε έντονα στο Αλεξάνδρειο για την στάση που κρατάει στο θέμα του διακανονισμού της οφειλής και της προσφυγής του στην FIBA, όμως ο ίδιος έθεσε σε άλλη βάση το όλο θέμα, λέγοντας πως δεν έχει δεχθεί καμία σοβαρή πρόταση από την διοίκηση του Άρη και θα έχει αύριο επικοινωνία με τον Θόδωρο Κουρόγλου.

Σε δηλώσεις που έκανε στο “basketblog.gr” ο Σκορδίλης τόνισε: “Δεν μου έχει γίνει καμία σοβαρή πρόταση από τη διοίκηση του Άρη. Αυτά που γράφονται περί συμφωνίας και προτάσεων από την ΚΑΕ Άρης εδώ και δύο χρόνια είναι ψέματα. Είναι λόγια της διοίκησης τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Αύριο θα έχω επικοινωνία με τον κ. Κουρόγλου για να μιλήσουμε για το θέμα των οφειλών, που υπάρχουν προς το πρόσωπό μου. Δέχθηκα ακόμα και να με αποπληρώσουν σε βάθος τεσσάρων ετών, αλλά όχι να κουρέψω τα χρήματα που μου οφείλονται κατά 50%. Αυτοί μου πρότειναν και 50 % μείωση και να αποπληρωθώ σε τέσσερα χρόνια. Ο κόσμος ακούει και διαβάζει όλα αυτά τα ψέματα που γράφονται για μένα και είναι λογικό να έρχεται στο γήπεδο και να με βρίζει”.

Όπως και να έχει το θέμα, σημασία έχει να βρεθεί αύριο στην επικοινωνία Κουρόγλου – Σκορδίλη η χρυσή τομή και να κλείσει θετικά και αυτό το θέμα, για να προχωρήσει η ΚΑΕ και με το άρθρο 99 και με το απαγορευτικό της FIBA.

To Top