Σκορπάει τρόμο η Ρεάλ!

Φόβο και τρόμο σκορπάει με τα… κατορθώματά της το τελευταίο δίμηνο η Ρεάλ Μαδρίτης με 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ποιο ρεκόρ ισοφάρισε η «βασίλισσα» και ποιο κυνηγάει να σπάσει…

Ποιος βλέπει την Ρεάλ Μαδρίτης και δεν φοβάται; Η «βασίλισσα» διάγει μια απίστευτη περίοδο φόρμας και κατατροπώνει όποια ομάδα βρει στο… διάβα της. Ήδη, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα, αλλά την «καβάλησε» κιόλας, έχοντας στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από 11 αγωνιστικές. Στο Champions League, μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 2ο όμιλο και έχει εξασφαλίσει από την 4η αγωνιστική την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η αλήθεια είναι ότι οι «κολλητές» ήττες από Σοσιεδάδ (4-2 εκτός) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1 εντός) προκάλεσαν προβληματισμό, αλλά μάλλον στους άλλους… Ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του το είδαν εγωιστικά και από τότε μέχρι σήμερα έχουν να επιδείξουν μόνο νίκες κάποιες εκ των οποίων με εντυπωσιακά σκορ.

Όπως το χθεσινό (08/11) 5-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο, το 8-2 επί της Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και οι πεντάρες σε Αθλέτικ Μπιλμπάο (5-0) και Λεβάντε (5-0). Σε 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Ρεάλ έχει πετύχει συνολικά 42 γκολ, δηλαδή 3,8 τέρματα κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, ισοφαρίζοντας την δική τους καλύτερη επίδοση, που κρατάει από τη σεζόν 1950-51.

Η «βασίλισσα» έχει ένα ακόμη κίνητρο για να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Σε αυτό το «κολασμένο» δίμηνο, έχει πετύχει συνολικά 13 νίκες (8 στο πρωτάθλημα, 4 στο Champions League και 1 στο Κύπελλο) και κυνηγάει το ρεκόρ των 15 συνεχόμενων νικών, το οποίο έχουν πετύχει ο Ζοσέ Μουρίνιο τη σεζόν 2011-12 και ο Μιγκέλ Μουνιόθ τη σεζόν 1960-61. Θα τα καταφέρει; Αν συνεχίσει να έχει το πόδι στο… γκάζι, όχι μόνο θα το ισοφαρίσει, αλλά θα το διαλύσει! Αυτή την περίοδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του, απλά δεν παίζονται…

πηγή: sportfm.gr

To Top