ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκορ και θέαμα (4-1) με εκρηκτικό Άρη και τον Καμαρά πρωταγωνιστή!

Ο Άρης πέτυχε μια ακόμη φιλική νίκη με σκορ και θέαμα, επικρατώντας με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου έλαμψαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και γέμισαν με αισιοδοξία και χαμόγελα τον κόσμο της ομάδας. Η κιτρινόμαυρο ομάδα βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα και είχε ουσία στο παιχνίδι, μετά το πρώτο μέτριο 35λεπτο.

Θετικότατο ντεμπούτο Καμαρά που άρχισε τις… ριπές, με γκολ, αλλά και μια ασίστ, πρώτο γκολ για τον Ιτούρμπε, με τον Άρη να έχει εκρηκτικά διαστήματα στο παιχνίδι, όταν έκρυψε την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δημιουργώντας πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη εστία!

Ξεχώρισαν με την απόδοσή τους επίσης Εντιαγέ, Λούμορ, Σάσα, αλλά και ο Ματέο Γκαρσία που βρήκε δίχτυα και ήταν δραστήριος σε όλο το ματς.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΑ

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε με το καλημέρα φανέλα… βασικού στον Καμαρά. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε με τους: Ντένις, Σούντγκρεν, Λούμορ, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Εντιαγέ, Σάσα, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Γκαρσία, Καμαρά. Ο Άρης προσπάθησε να πάρει από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, ενώ ο ΠΑΣ πίεζε ψηλά και να βγαίνει στην αντεπίθεση.

ΠΡΩΤΗ… ΡΙΠΗ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ 1-0!

Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όλα τα λεφτά το τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Άρης απείλησε στο 22′ όταν έκλεψε ωραία ο Εντιαγέ, “σέρβιρε” στον Καμαρά, αλλά ο Μαυριτανός δεν σούταρε σωστά από πολύ κοντά. Ο Καμαρά ήταν στις φάσεις στο 37′ και στο 38′ και έριξε την πρώτη του… ριπή στο 39′! Με κεραυνό έξω από την περιοχή έκανε το 1-0! Γκολ για highlight!

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ… 2-1

Ακολούθησε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο, με τον Άρη να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, αλλά να δέχεται και ένα. Στο 44′ σέντρα του Σάσα, κεφαλιά του Φαμπιάνο και 2-0! Απλά και όμορφα! Ενα λεπτό αργότερα, όμως, σε αδράνεια της άμυνας, ο ΠΑΣ μείωσε με πλασέ του Σάλιακα σε 2-1. Έντεκα τελικές στο πρώτο μέρος για τον Άρη, οι τέσσερις από τον Καμαρά που είχε δημιουργικούς ιδιαίτερα τους Εντιαγέ (δυο τελικές), Σάσα, Λούμορ (δυο τελικές) στο διάστημα αυτό.

“ΚΡΥΦΤΗΚΕ” Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ 3-1

Ο Μάντζιος έριξε στο 52′ τον Ιτούρμπε αντί του Μπερτόγλιο, ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 54′ “κρύφθηκε” η μπάλα! Συνεργασία χάρμα ιδέσθαι από Μαντσίνι και Καμαρά, που έβγαλε τη σέντρα και ο Ματέο σε κίνηση φορ έγραψε το 3-1!

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ 4-1 ΜΕ ΙΤΟΥΡΜΠΕ!

Το 3-1 οδήγησε τον Άρη σε ένα εκρηκτικό διάστημα, όπου ζήτησε κι άλλο γκολ, είχε την κατοχή και… πολιόρκησε τον ΠΑΣ. Στο 61′ ένα ακόμη γκολ με εξαιρετική συνεργασία. Ο Σάσα έδωσε την ασίστ στον Ιτούρμπε κι αυτός άνοιξε… λογαριασμό με τα κιτρινόμαυρα κάνοντας το 4-1! Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 65′. Κεφαλιά του Κάργα στο δοκάρι, ο Καρντάνσκι πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά ανάγκασε τον Ντένις σε μια ενστικτώδη επέμβαση.

ΡΟΝΤΕΟ, ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ

Οι παίκτες του ΠΑΣ επιστράτευσαν αδικαιολόγητα σκληρό παιχνίδι, θυμίζοντας… ροντέο στον αγωνιστικό χώρο, αν και σε φιλικό με αποτέλεσμα στο 68′ να αποβληθεί ο Κάργας για απίστευτα σκληρό μαρκάρισμα στον Ιτούρμπε. Η αποβολή και η διακοπή στο παιχνίδι, σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές από τον Μάντζιο, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Με 17 τελικές και 10 κόρνερ, αλλά και 58% κατοχή τέλειωσε το παιχνίδι ο Άρης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιτσίλας με βοηθούς τους Μωϋσιάδη, Τζιουβάρα και 4ο τον Τσιμεντερίδη.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις (78’ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (82’ Μαρμαρίδης), Λούμορ (75’ Σάκιτς), Μπεναλουάν (75’ Ματίγια), Φαμπιάνο (56’ Ασλανίδης), Ντιαγέ (67’ Τζέγκο), Λούκας Σάσα, Μαντσίνι (82’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (52’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (78’ Ντουάρτε), Καμαρά (67’ Χαΐροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (87’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι (87’ Λόλης), Καραχάλιος (78’ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Μέντεθ (56’ Τριάδης), Κόντε (67’ Παντελάκης), Περέα (78’ Μιλιντσεάνου).

To Top