ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκοτ: “Εξαιρετικό το γκρουπ παικτών, παίκτες που… πεινάνε να κερδίσουν”

Ο Αντουάν Σκοτ ήρθε στην Ελλάδα ως σπουδαίος σκόρερ και σουτέρ σε χαμηλότερης δυναμικότητας πρωταθλήματα, γνωρίζει όμως ότι ο ρόλος του στον Άρης θα είναι διαφορετικός.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε αρχικά πως “είναι εξαιρετικό το γκρουπ των παικτών που έχει η ομάδα, είναι παίκτες που θέλουν να κερδίσουν, “πεινάνε” για να κερδίσουν. Είναι το καλύτερο γκρουπ παικτών που είχα μέχρι τώρα στην καριέρα μου στην Ευρώπη. Με βοηθούν να προσαρμοστώ, με έβγαλαν για φαγητό, προσπαθούν να με κάνουν να νιώσω άνετα, με βοηθούν στις προπονήσεις”.

Ρωτήθηκε για το αν έχει ήδη μάθει τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια για τον Άρη και απάντησε: “Ξέρω ότι είναι αγώνες που έχουν παράδοση, ότι πρόκειται για μεγάλη κόντρα. Είδα ήδη τα δύο παιχνίδια στην κανονική περίοδο, μοιάζει τρελή η ατμόσφαιρα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτά τα παιχνίδια και θα κάνω το ντεμπούτο μου σε ένα τόσο σπουδαίο αγώνα”.

Σε ερώτηση για την  ετοιμότητά του είπε ότι “σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι. Προσωπικά θέλω να κάνω ότι κάνω συνήθως, βέβαια τώρα όχι πολλά πράγματα, γιατί δεν θέλω να μπερδέψω την ομάδα. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, αλλά και σε άλλους τομείς, η άμυνα, το ριμπάουντ. Δεν είμαι εδώ μόνο για να σκοράρω, αλλά θέλω να μπορέσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, να τους βάλω στο παιχνίδι. Σαφώς και θέλω πολύ να βάζω τη μπάλα στο καλάθι, αλλά μπορώ να κάνω περισσότερα από αυτό”.

To Top