ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκοτ: “Όλοι έχουν τιμή, έχουμε περηφάνια σαν ομάδα”

Ο Αντουάν Σκοτ περίμενε εδώ και σχεδόν ένα μήνα μια εμφάνιση όπως η χθεσινή με την φανέλα του Άρη και εξήγησε την εκ διαμέτρου αντίθετη – προς το καλύτερο – αγωνιστική συμπεριφορά όλης της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε 24 λεπτά στον δεύτερο ημιτελικό. Δικαιολόγησε πλήρως την παρουσία του στο γήπεδο στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για την διαφορετική εικόνα του Άρη σε σχέση με ό,τι παρουσίασε στο ΣΕΦ και απάντησε πως “όλοι έχουν τιμή. Είναι ντροπιαστικό να χάνεις με 30 πόντους. Κανείς μας δεν ήθελε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο και γι’ αυτό βγήκαμε στο παρκέ και παίξαμε δυνατά κάθε λεπτό του αγώνα, χωρίς να μας ενδιαφέρει το σκορ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, παίξαμε σαν άντρες”.

Για την δική του εμφάνιση σχολίασε πως “νιώθω καλά. Αυτές οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να βρω τον τρόπο να ταιριάξω στον ρόλο μου. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, μου είπαν να είμαι άνετος, να πάρω τα σουτ όταν είμαι ελεύθερος, να παίξω δυνατά στην άμυνα. Είμαι χαρούμενος για τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, όταν συνεισφέρω με ένα καλό παιχνίδι”.

Ο Άρης θα παίξει άλλο ένα παιχνίδι στο ΣΕΦ και εκεί σύμφωνα με τον Σκοτ “πρέπει να κρατήσουμε τις βάσεις μας. Έχουμε περηφάνια σαν ομάδα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να μην τα παρατήσουμε σε αυτό το κομμάτι και να σκοράρουμε εύκολα καλάθια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε. Σημασία έχει να παίζεις δυνατά και να προσπαθείς σε κάθε λεπτό του αγώνα”.

Σχολιάζοντας την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου που χειροκρότησε θερμά στο τέλος την ομάδα, ανταμείβοντάς την για την προσπάθειά της μέσα στο γήπεδο, υποστήριξε ότι “είναι πολύ όμορφο να έχεις τον κόσμο από πίσω σου. Προσωπικά όταν κάνω κάποιο λάθος έχω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου να χειροκροτούν και είναι υπέροχο να ακούς τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα, η καλύτερη στην οποία έχω παίξει μέχρι στιγμής”.

To Top