ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκουλίδας: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε»

Στην αλλαγή προπονητή του Άρη και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Χολαργός αύριο στο Παλέ στάθηκε σε δηλώσεις του ο Διονύσης Σκουλίδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Έλληνας φόργουορντ του Χολαργού ανέφερε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: «Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα που σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε γιορτινές ημέρες και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη. Χαρούμενα Χριστούγεννα σε κάθε σπίτι…

Αυτή την αγωνιστική έχουμε απέναντι μας τον Άρη που μας υποδέχεται στο γήπεδο του! Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, διότι η ομάδα του Άρη βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και μόλις ολοκλήρωσαν την αλλαγή προπονητή που αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα!

Σίγουρα οι παίκτες της ομάδας θα θέλουν να αποδείξουν στο νέο κόουτς και θα δώσουν σίγουρα τον καλύτερο εαυτό τους για να υποστηρίξουν αυτή την αλλαγή! Είναι η τρίτη φορά που αντιμετωπίζουμε εμείς ομάδα που έχει κάνει μια αλλαγή και γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι να κερδίσουμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ματσάρουμε την ενέργεια που θα βγάλει ο Άρης μέσα στο γήπεδο και σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο. Οι Έλληνες παίκτες γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα την οποία θα αντιμετωπίσουμε, αλλά είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε και δυο ξένους που έχουν ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Θα πρέπει να ελέγξουμε τον εαυτό μας και να μην χάσουμε καθόλου την συγκέντρωση μας, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!».

To Top