Σκουπιζόταν με λίρες!

Σάλος προκλήθηκε στην Αγγλία με την φωτογραφία του Λίαμ Ρίτζγουελ στην οποία ο αμυντικός της Γουέστ Μπρομ σκουπίζει τα οπίσθια του με χαρτονομίσματα των 20 λιρών!

Σαν να μην έφτανε αυτό, σκορπισμένα γύρω από την τουαλέτα είναι πολλά άλλα χαρτονομίσματα, με το σύνολο τους να υπολογίζεται στις 1.000 λίρες!

Ο Ρίτζγουελ που κερδίζει περίπου 20.000 λίρες την εβδομάδα προφανώς προτίμησε να χρησιμοποιήσει χαρτονομίσματα αντί για χαρτί υγείας.

 Οι εβδομαδιαίες απολαβές του Ρίτζγουελ αντιστοιχούν στον μέσο όρο των όσο βγάζει ένας εργαζόμενος στα Γουέστ Μίντλαντς (κεντρική Αγγλία), τα οποία είναι μια από τις πιο φτωχές περιοχές της Αγγλίας.

Η φωτογραφία στάλθηκε στην «The Sun» από έναν οπαδό της Γουέστ Μπρομ που κράτησε την ανωνυμία του.

Ο οπαδός δήλωσε: «Ο λαός του Γουέστ Μπρόμιτς κερδίζει ψίχουλα σε σχέση με τα λεφτά που παίρνει αυτός ο ηλίθιος. Όμως αυτός κοροϊδεύει την καλή του τύχη με αυτό τον χυδαίο τρόπο. Μου γυρνάνε τα άντερα. Πάντα πιστεύαμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι αλαζονικοί, υπερπληρωμένοι μπούφοι και η φωτογραφία αυτή το αποδεικνύει».

Ο Ρίτζγουελ, που δεν έπαιξε στην ήττα της Μπρόμιτς από την Στόουκ το Σάββατο, ζήτησε συγγνώμη.
«Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στο σπίτι μου πριν από οκτώ μήνες και ήταν ως ένα αστείο για να πειράξω έναν φίλο μου με τον οποίο είχα βάλει στοίχημα. Μόνο σε αυτόν ήθελα να την δείξω αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε και καταλαβαίνω τι θα πει ο κόσμος. Ζητώ συγγνώμη σε όσους προσέλαβα».

Εκπρόσωπος της Γουέστ Μπρομ, δήλωσε πως ο σύλλογος θα χειριστεί εσωτερικά το θέμα, ενώ ένας οπαδός της ομάδας, εξέφρασε την εξής απορία: «Θα ήθελα να ακούσω την άποψη της Βασίλισσας για αυτό που έκανε. Πριν από 100 χρόνια θα τον κρεμούσαν για κάτι τέτοιο».

Πηγή: sentragoal.gr

To Top