ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκουρτόπουλος: “Θέλω να πιστεύω ότι ο Άρης δεν θα μας… περιμένει!”

Παιχνίδι… ευκαιρία για την ομάδα του χαρακτήρισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος το αυριανό με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, εκτιμώντας ότι ο Άρης δεν θα τους… περιμένει!

Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” πως “γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για εμάς, αλλά και, ταυτόχρονα, ένα παιχνίδι-ευκαιρία, καθώς ο Άρης έχει πρόβλημα με τους ξένους του. Από την πλευρά μας, εμείς το έχουμε μεγάλη ανάγκη και γι΄ αυτό θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εχουμε καλή ψυχολογία και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Θέλω να πιστεύω ότι ο αντίπαλος δεν θα μας περιμένει, οπότε θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό”.

Για την μάχη της παραμονής σχολίασε: “Αν φοβάμαι τις εκπλήξεις των τελευταίων αγωνιστικών; Φυσικά και τις φοβάμαι. Γι΄ αυτό άρχισα να ανησυχώ όταν χάσαμε από τον Κόροιβο και τη Δόξα Λευκάδας. Δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις την τύχη σου να εξαρτάται από τα χέρια άλλων. Εσύ ο ίδιος πρέπει να την ρυθμίζεις, κάνοντας το καθήκον σου μέσα στο παρκέ. Θυμίζω τι είχε συμβεί και πέρσι στον αγώνα Λαύριο-Τρίκαλα, το οποίο έφερε κωλοτούμπα όλη την κατηγορία. Πολλά ειπώθηκαν για εκείνο το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει. Γι΄ αυτό, λοιπόν, και εμείς θα πρέπει να κάνουμε μια εκτός έδρας νίκη για να σφραγίσουμε την παραμονή”.

To Top