Σκουρτόπουλος: «Παίξαμε σκληρά και με καρδιά»

Στις δυσκολίες που είχε η Εθνική κατά την προετοιμασία της για τα παιχνίδια του Σαράγεβο αναφέρθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του έπαιξαν σκληρά και με καρδιά.

Ο προπονητής της Εθνκής τόνισε: «Ξέραμε εξ αρχής πως θα ήταν δύσκολο, γιατί είχαμε και απουσίες. Πέρα από τους παίκτες της Ευρωλίγκας, είχαμε και τέσσερις απουσίες τις τελευταίες μέρες. Στο τέλος του ημιχρόνου αρχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί έπαιξαν σκληρά και με καρδιά. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% και τους εμπιστεύομαι απόλυτα.

Το πρόβλημα είναι πως είχαμε μια νέα ομάδα και σε τρεις μέρες είναι δύσκολο να είσαι έτοιμος. Πολύς κόσμος βάζει πίεση στην ομάδα αυτή και δεν το καταλαβαίνω, γιατί είναι μια πολύ πετυχημένη ομάδα, από την αρχή των παραθύρων μέχρι τώρα. Αυτή η ομάδα έχει 14-2 στα προκριματικά και έστειλαν την ομάδα σε όλα τα τελικά. Με τη νίκη αυτή είμαστε μάλλον ήδη στα τελικά, γι’ αυτό ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Είμαι βέβαιος πως τον Φεβρουάριο η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αθηναίου, ήταν μια από τις επιλογές μου για το Παγκόσμιο, αλλά λόγω του τραυματισμού που είχε σε ένα φιλικό με τη Σερβία έχασε τη διοργάνωση και ουσιαστικά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Λυπήθηκα πολύ γι’ αυτόν τότε. Είμαι περήφανος γι’ αυτόν που είναι ξανά μαζί μας και θέλω να τον ευχαριστήσω».

To Top