Σκουρτόπουλος: “Σε αγωνιστική άνοδο ο Άρης μετά την αλλαγή προπονητή”

Η αγωνιστική άνοδος του Άρη, η αλλαγή προπονητή και η “καυτή” έδρα είναι τα τρία στοιχεία που κάνουν την αποστολή του Πανιωνίου δύσκολη ως προς το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Μιλώντας στον ΕΣΑΚΕ τόνισε πως “αντιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα, που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, μετά την αλλαγή προπονητή, σε μια «καυτή» έδρα, κάτι που κάνει την αποστολή μας ακόμα πιο δύσκολη. Είναι σαφές πως θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε διαγράψει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό που έχουμε ήδη χτίσει. Και για να τα καταφέρουμε, είναι ανάγκη να έχουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση από την αρχή έως το τέλος, δείχνοντας πολύ μεγάλη προσοχή στην άμυνα”.

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής: “Ο Αρης προέρχεται από αλλαγή προπονητή, που έφερε δυο νίκες και συσπείρωσε την ομάδα. Αυτό κάνει δυσκολότερη την αποστολή μας. Προερχόμαστε από βαριά ήττα και κακή εμφάνιση στο Βέλγιο και θέλουμε να αποδείξουμε πως επρόκειτο για μια κακή παρένθεση. Για να έχουμε τύχη, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στην άμυνα και να περιορίσουμε τον αριθμό των επιθέσεων των αντιπάλων μας”.



To Top