ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Σκούπισαν» και τα αποθεματικά της Βουλής και του ταμείου των Νομικών!

«Φτερά» έκαναν και τα αποθεματικά της Βουλής, καθώς ο Νίκος Βούτσης συναίνεσε στο αίτημα του Μεγάρου Μαξίμου, ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα χρήματα σε ένα ενιαίο λογαριασμό.

Μάλιστα, το ποσό που φέρεται να μεταφέρθηκε φθάνει τα 67.000.000 ευρώ, ενώ πλέον απέμειναν μόνο 10.000.000 ευρώ στα ταμεία της Βουλής.

Από την πλευρά του ο Ν. Βούτσης ισχυρίζεται μέσω διαρροών ότι «είναι προς το συμφέρον της Βουλής και του δημοσίου κι αν είχε γίνει κι αυτό και πέρσι η βουλή θα είχε κερδίσει 1,5 εκατ. ευρώ από τις αποδόσεις των επιτοκίων».

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 το Μέγαρο Μαξίμου είχε επίσης ζητήσει τα αποθεματικά, ωστόσο η τότε Πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πει «όχι» στις… ορέξεις του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του!

Μετά τα αποθεματικά των Νοσοκομείων, του ΟΑΕΔ, του ΕΟΠΥΥ και της Βουλής, η κυβέρνηση ζητά να μεταφερθούν τα ταμειακά διαθέσιμά του Ταμείου Νομικών στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Το αίτημα υπεβλήθη το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το ύψος των ταμειακών διαθεσίμων του Ταμείου Νομικών.

Πηγή: iefimerida.gr

To Top