Χωρίς κατηγορία

Σκωτία και Αγγλία με το διπλό της Φόρφαρ να ξεχωρίζει

Καλησπέρα σε όλους του φίλους του στοιχήματος. Πέρασε χθες το «Μονό» μας με την Πρέστον να έχει ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στη Χαντερσφίλντ και να μας προσφέρει χωρίς ιδιαίτερο άγχος απόδοση 2.00. Η Μ. Βρετανία έχει σήμερα την τιμητική της καθώς στο Νησί διεξάγονται αγώνες για το League Cup Αγγλίας, το Challenge Cup Σκωτίας και την Conference. Το Betarades.com έχει επιλέξει σήμερα για εσάς 4 σημεία, ένα για την κατηγορία «Μονά» και τρία για την κατηγορία «Μπόμπες». Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

 

Ξεκινάμε με τις «Μπόμπες» καθώς εκεί βρίσκεται το σημείο της ημέρας με 50 ευρώ ποντάρισμα. Ο λόγος για το 2 Draw No Bet της Φόρφαρ μέσα στην Άρμπροουθ που πληρώνει 2.30 στην BetVictor. Για τους φιλοξενούμενους εξέτισε και επιστρέφει σήμερα ο μέσος Μάρτιν Φοδέρινγχαμ, ενώ για την Άρμπροουθ παραμένει εκτός ο αρχηγός Στιούαρτ Μάλκολμ. Οι άλλες δύο Μπόμπες είναι και αυτές για το Challenge Cup Σκωτίας. Συγκεκριμένα βρίσκουμε ευκαιρία στο Χ2 της Κουίν Οφ Σάουθ με αντίπαλο τη Μόρτον, που προσφέρεται στο 1.94 στην 12Bet. Τέλος και η Ιστ Φάιφ δε χάνει με αντίπαλο την Κάουντενμπιθ και το 1.98 που προσφέρει η 12Bet είναι άξιο επιλογής και πονταρίσματος.

 

Στα Μονά τώρα βρίσκουμε τη Γουόκινγκ που υποδέχεται την Νάρτφορντ. Στους 50 βαθμούς έχει θέσει ο προπονητής της την σωτηρία και σίγουρα το τρίποντο με την επίσης «νεοφώτιστη» Ντάρτφορντ είναι επιβεβλημένο. Για αυτό και εμείς θα τη… στηρίξουμε και θα ποντάρουμε 30 ευρώ στο 1.97 που παίζεται ο «Άσσος» στην 12Bet.

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top