“Σκωτσέζικο ντους” στα… αποδυτήρια!

Τη μια μέρα αισιοδοξία και φως στο τούνελ, την άλλη προβληματισμός, αλλά και εκνευρισμός για τα συνεχή εμπόδια στο θέμα των δελτίων. Ένα σκωτσέζικο ντους βιώνουν καθημερινά, ενώ και περίπου δυο βδομάδες όλοι στον Άρη, με άμεσες επιδράσεις και στα αποδυτήρια των κίτρινων.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τη μια μέρα κάνει τα πλάνα του υπολογίζοντας τις έξι μεταγραφές, την άλλη βρίσκεται σε στάση αναμονής, Αυτή είναι η σκληρή καθημερινότητα για τους κίτρινους, όσο δεν λύνεται ο “γόρδιος δεσμός” των δελτίων.

Και είναι αλήθεια ότι με «δεμένα» τα χέρια προετοιμάζει την ομάδα του για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής των κίτρινων. Γι’ άλλη μία εβδομάδα αναγκάζεται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει τους παίκτες που επέλεξε να ενσωματώσει στο έμψυχο δυναμικό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Είναι δεδομένο πως εάν ξεπεραστούν τα εμπόδια και η Ομοσπονδία εκδώσει τα δελτία των έξι ποδοσφαιριστών, τότε τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη θα είναι αρκετά το μεσημέρι της Κυριακής στην Βοιωτία. Το προανήγγειλε, άλλωστε, ο ίδιος ο προπονητής, όταν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο είπε πως αν μπορούσε θα χρησιμοποιούσε και τις έξι μεταγραφές. Ελπίζει και περιμένει… Μαζί του και όλος ο Άρης!

To Top