“Σκόνταψαν” στη Νάουσα οι άνδρες

Σε κακή μέρα βρέθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Άρη το Σάββατο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, από τον Ζαφειράκη Νάουσας εκτός έδρας με 29-27.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη “να σημειωθεί ότι οι «κίτρινοι» είχαν την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων τους από τους συνδέσμους SUPER 3 της Αλεξάνδρειας, των Γιαννιτσών, της Χαλκηδόνας και των Κουφαλίων, οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Νάουσας, εμψυχώνοντας τους παίκτες του ΑΡΗ. Από την πλευρά τους, οι αθλητές του συλλόγου και όλο το επιτελείο αυτού τους ευχαριστούν ολόψυχα για τη θερμή τους συμπαράσταση.

Δεκάλεπτα: 5-2, 7-9, 13-12 (ημιχ.), 17-15, 22-20, 29-27.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Παυλίδης): Λιούμης, Μπουμπουλέντρας, Βλάχος 6, Τσαγκέρας, Ρότζιος 2, Τσάτσας, Εμμανουηλίδης, Θεοδωρόπουλος 5, Ρακιντζής, Βεζιργιανόπουλος, Λαζαρίδης 2, Χατζηγεωργίου 6, Μήτσικας 6, Ροδοβίτης 2, Καραγεωργίου, Τζουβάρας.

ΑΡΗΣ (Πιπελίδης): Μωυσής 2, Μπαϊρλής, Καφαντάρης Κ., Γεόργεβιτς 2, Σταυρίδης 1, Αλμπάνης 2, Σιπόπουλος, Μπαλαμός 6, Χριστοδουλίδης, Βραχιολίδης 2, Πλατής, Χαμαλίδης, Ράμμος 4, Παπαδόπουλος, Ναουμίδης 2, Καφαντάρης Ν. 6.

Δίλεπτα: 5-6 // Πέναλτι: 2/3 – 3/3.

Social sharing

To Top