«Σκόνταψε» η Μπόκα, σασπένς στο πρωτάθλημα (video)

Στον ένα βαθμό μειώθηκε η διαφορά της Μπόκα Τζούνιορς από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπάνφιλντ. Τα πάντα πλέον θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ οι «Γενοβέζοι» θα έχουν στο μυαλό τους και τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Μπόκα δεν είχε καλή απόδοση, αλλά ούτε και την συνήθη αποτελεσματικότητα κόντρα στην Μπάνφιλντ, με συνέπεια να περιοριστεί στο 1-1 (46’ Αλάγες – 51’ αυτ. Λαδίνο). Έτσι, την πλησίασε στον ένα βαθμό η Αρσενάλ, την οποία υποδέχεται την ερχόμενη εβδομάδα και θα είναι αναγκασμένη να κερδίσει, αφού επίσης καραδοκούν η Νιούελς Ολντ Μπόις (απέχει 2 βαθμούς) και η Τίγκρε (4 βαθμούς, με ένα παιχνίδι λιγότερο).

Ολόκληρη η χρονιά θα παιχτεί μέσα σε ελάχιστες μέρες για τη λαοφιλέστερη ομάδα της Αργεντινής, που θα δώσει τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια μέσα στο δεκαήμερο από τις 15 έως τις 24 Ιουνίου: Τους ημιτελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Τσίλε από τη Χιλή, αλλά και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Κλαουσούρα.

Θα ακολουθήσει, μάλιστα, ο τελικός του Κυπέλλου Αργεντινής κόντρα στη Ράσινγκ Κλουμπ, καθώς βέβαια και οι τελικοί του Λιμπερταδόρες, εφόσον η Μπόκα πανηγυρίσει την πρόκριση και διατηρηθεί στο κυνήγι ενός ανεπανάληπτου «τρεμπλ».

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Μπάνφιλντ – Μπόκα Τζούνιορς 1-1:

To Top