Σκόραρε μετά από εννέα μήνες ο Μπακασέτας, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον!

Το ντεμπούτο του Τάσου Μπακασέτα με τη φανέλα του Άρη ήταν ιδανικό, αφού με δύο προσωπικά του γκολ η ομάδα του προηγήθηκε με 0-2 στο 48΄ στη Λιβαδειά και όλα έδειχναν πως οι «κίτρινοι» θα οδηγούνταν σ΄ ένα θετικό φινάλε. Δυστυχώς, άπαντες διαψεύστηκαν…

Για το νεαρό μεσοεπιθετικό, όμως, που ήρθε την περίοδο του Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή, αφού επανασυνδέθηκε μετά από εννέα μήνες με τα δίχτυα, παρ΄ ότι  η επιθετική του συνεισφορά δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Συγκεριμένα, ήταν 21 Απριλίου του 2013, όταν ο Αστέρας Τρίπολης υποδεχόταν τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Τότε, η κρητική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Μακρή στο 13ο λεπτό, όμως, ο Μπακασέτας έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο τελευταίο δεκάλεπτο και με δύο γκολ (81΄- 90΄) έφερε τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι.

Από τότε μέχρι χθες ακολούθησαν 15 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το έκανε, όμως, στη Λιβαδειά, με την ελπίδα ότι αυτή του η εμφάνιση θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για τον ίδιο. Άλλωστε, απέδειξε ότι είναι ένας παίκτης στον οποίο μπορεί να ποντάρει πολλά ο φετινός Άρης….

To Top