ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκόραρε ο man of the match Ματίγια μετά από… 407 μέρες, με ξεχωριστή αφιέρωση! (video)

Χωρίς αμφιβολία ο Άρης μετράει στα “κέρδη” του την καλή απόδοση και το εύστοχο πέναλτι του Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός χωρίς υπερβολή, μπορεί να χαρακτηριστεί “man of the match”, μια και είχε καθαρό μυαλό στην εκτέλεση του πέναλτι, λύνοντας τον “γόρδιο δεσμό” μετά από 40 μέρες για τους κιτρινόμαυρους, ενώ με την γενικότερη παρουσία του, προσέφερε ηρεμία, σιγουριά και κατεύθυνε σωστά την ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ματίγια είχε να σκοράρει μετά από 407 μέρες! Τελευταίο του γκολ ήταν στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ και πάλι με πέναλτι, στις 19 Δεκεμβρίου, όταν έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα της κιτρινόμαυρης νίκης (0-3).  Ο Ισπανός αφού ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Δημήτρης Μάνος, στη συνέχεια πήγε στον πάγκο του Άρη και πήρε μια φανέλα του Μάριου Σιαμπάνη με το Νο 99 και την ύψωσε. Φυσικά με την κίνηση αυτή ο Ματίγια ήθελε να δείξει τη στήριξή του στον Έλληνα τερματοφύλακα και την περιπέτεια την 0ποία περνούσε με την υπόθεση της δωροδοκίας πριν το ντέρμπι πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Έκτοτε… σιώπησε μέχρι να σκοράρει από στημένη φάση και πάλι στο χθεσινό παιχνίδι του Αγρινίου. Μετά το γκολ αφιέρωσε εκ νέου την επιτυχία του, αυτή τη φορά στην αγαπημένη του σύντροφο, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

To Top