Σκόρδας: “Αν αποδείξει κάτι σε βάρος μου ο έλεγχος θα φύγω τρέχοντας”

Ο Λάμπρος Σκόρδας απαντώντας συνολικά σε ερωτήσεις των μελών με νέα τοποθέτησή του έκανε λόγο για τον έλεγχο και την ΑΜΚ.

“Όπως αντιληφθήκαμε όλοι, οι δικηγόροι παράγουν πολιτική. Δυστυχώς οι δικηγόροι δεν είναι αυτοί που θέλουν να εφαρμόσουν αυτά που λένε. Υπήρχε μια ερώτηση για το αν υπάρχει κίνητρο για συμμετοχή σε διοίκηση λόγω του ότι οι θέσεις είναι άμισθες. Οι πιο πολλοί ξέρουν ότι έχω εισοδήματα, μια προσωπική περιουσία. Αυτή έχω χρησιμοποιήσει. Διατηρώ και το ιατρείο μου και τις επιχειρήσεις μου. Αν βγει το παραμικρό από την ΝΕΧΙΑ εγώ θα αποχωρήσω τρέχοντας, αλλά δεν μπορεί να μιλάνε αυτοί που έφαγαν χρήματα από τον σύλλογο” είπε για να συμπληρώσει:

“Θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να είναι απόλυτα νομότυπη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είχαμε επαφή με το υπουργείο Εμπορίου. Είμαι υπέρ του πόθεν έσχες. Να γίνουν για όλους και από μένα πρώτο, για τους παράγοντες και για τους συγγενείς, για όλους. Δεν ρώτησε κανένας όταν ανέλαβα πόσα χρέη είχε ο Αρης, αλλά πόσα δημιούργησα. Άμα βρω 10 και αφήσω 10 τι γίνεται; Ή δεν λέει κανένας, πόσα χρέη μπορεί να γλιτώσαμε… Ενώ ξέρουν κάποιοι την αλήθεια, ψευδολογούν για να μην χάσουν τις θέσεις τους».

To Top