Σκόρδας: «Θέλουν τον Άρη στη Γ΄ Εθνική!»

Ο Λάμπρος Σκόρδας σε συνέντευξη που παραχώρησε καταγγέλλοντας συμφέροντα που θέλουν να διαλύσουν τον Άρη για να τον ελέγξουν!

Η κατάσταση στους «κίτρινους» είναι δραματική τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Το 100ο έτος ζωής του συλλόγου ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο, αφού η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης τον κρατά «κολλημένο» στον πάτο της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Και μέσα σε όλα, τα σημάδια εμφυλίου στον Άρη πλέον έγιναν κάτι παραπάνω από εμφανή, με μερίδα οπαδών να αποδοκιμάζει εντός και εκτός γηπέδου τη διοίκηση και τους παίκτες και τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας, μετά το ματς τόνισε ότι «ο πόλεμος τώρα ξεκινάει». Μιλώντας στο gazzetta.gr, έκανε λόγο για συμφέροντα που θέλουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική, προσπαθώντας ήδη από πέρσι να τη διαλύσουν!

«Δεν μπορεί η ομάδα να συνεχίσει έτσι, χρειάζεται ιδανικές συνθήκες. Υπάρχει μια μειοψηφία στον Άρη σε συνεργασία με ελάχιστα πρόσωπα στους οργανωμένους, που τον έχει φέρει σε αυτό το σημείο. Έχει ανεβοκατεβάσει διοικήσεις και φτάσαμε στο σημείο να παλεύει ο Άρης τώρα για τη σωτηρία του, ενώ το καλοκαίρι δεν μιλούσε κανείς. Αυτοί έφεραν τον Ηλιάδη, έχασε η ομάδα όλους τους παίκτες της. Έχασε τον Παπαστεργιανό, τον Παπαζαχαρία, τον Ζαραδούκα, τον Κασναφέρη και άλλους.

Είπαν για ανανέωση, αλλά δεν έγινε τίποτα. Τώρα που η ομάδα δίνει μια τεράστια προσπάθεια για να σωθεί, βάζουν τον κόσμο να είναι απέναντι στην ομάδα, τους παίκτες τους ίδιους και απέναντι σε όλους. Είναι μια μικρή πλειοψηφία που έχει τα δικά της συμφέροντα. Θέλουν τον Άρη στη Γ’ Εθνική για να τον ελέγχουν, να τον πάρουν στα χέρια τους. Προσπάθησαν να το καταφέρουν πέρσι και το ίδιο κάνουν και φέτος», δήλωσε αρχικά στο gazzetta.gr ο Σκόρδας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον κόσμο: «Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι μια τεράστια ομάδα όπως ο Άρης θα πρέπει να έχει στήριξη στο γήπεδο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Αν θέλουν κάτι κάποιοι ας βγουν να μιλήσουν με ονόματα να πάμε στους εισαγγελείς όσους πρέπει. Δεν έχει τη δυνατότητα ο Άρης να παίζει χωρίς να έχει καθολική στήριξη. Κάθε μέρα δίνουμε έναν τεράστιο αγώνα, έχουν γίνει εγκλήματα για να τον διαλύσουν».

Κλείνοντας, είπε: «Ο Άρης είναι ένα τεράστιο μέγεθος. Δεν πρόκειται να παρατήσουμε τον αγώνα και πιστεύω ότι θα σωθεί η ομάδα. Έχει τεράστιες δυνάμεις και τις δυνατότητες να τα καταφέρει».

To Top