Σκόρδας: “Στηρίζουμε το 99, μονόδρομος η συμφωνία με τους παίκτες”

Ο Λάμπρος Σκόρδας ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την ΠΑΕ και την επόμενη μέρα του Άρη.

Όπως τόνισε: «Η διαδικασία των εκλογών θα έπρεπε να είναι όπως έχει τηρηθεί. Βασικός μέτοχος είναι η ΚΜΑ και σε αυτή απευθύνονται τα σχήματα για να πάρουν την ψήφο τους. Έχω να πω ότι υπάρχουν κάποιοι άξονες όπως η επένδυση στις ακαδημίες διότι ο Αρης πρέπει να επανέλθει, σωστή διαχείριση και να μην επαναληφθούν τα φετινά φαινόμενα των ακαδημιών. Να μην έχουν δοθεί αποδείξεις και να μην υπάρχουν συμβόλαια στους προπονητές. Εγώ στα τέλη Απριλίου υπέγραψα συμβόλαια για τη φετινή χρονιά, για την αδειοδότηση».

Στη συνέχεια τόνισε: »Ο Αρης έχει έναν και μοναδικό δρόμο. Από τον Νοέμβριο του 2011 είχα αποτανθεί στον Αθανασιάδη και τον Ζαμπέτα για να μπει η ομάδα στο «99″. Το καλοκαίρι που το πρότεινα το παρουσίαζαν ως καταστροφή και τώρα είναι η μοναδική λύση Αν ο ΑρηςΣ δεν μπει στο «99″, δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει και να παίξει στο πρωτάθλημα. Σε επικοινωνία με τον κ. Σαρρή, μου είπε ότι υπάρχει θέμα με το «99″. Τη Δευτέρα η ΕΠΟ έχει συμβούλιο για να εξετάσει αυτό το θέμα. Η συμφωνία με τους παίκτες αποτελεί μονόδρομο.

Για εμάς είναι προτεραιότητα να μπει ο Αρης στο «99″ και κανείς σώφρων επιχειρηματίας, δεν θα εμπλεκόταν σε άλλη περίπτωση. Στηρίζουμε αυτή τη διαδικασία με όλες μας τις δυνάμεις, και επειδή χρειάζονται πόροι, ο κ. Κώνστας έκανε επαφές με εταιρίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Ολλανδία, στους οποίους φάνηκε ότι η εικόνα της ομάδας επηρεάζει την χορηγική τους διάθεση. Πρέπει να βρούμε τους ανθρώπους που θα σταθούν πλάι στον Αρη. Αυτός ο τρόπος είναι ο μόνος που υπάρχει. Η οικονομική επιβίωση δεν μπορεί να αποτελεί προσωπικό στόχο».

To Top