Σκόρερ ο Σουνάς στο 3-2 της Εθνικής Νέων!

Τη χαρά να χριστεί σκόρερ στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Εθνικής Νέων (U-18) είχε σήμερα ο Δημήτρης Σουνάς, στη φιλική νίκη με 3-2 που πανηγύρισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επί της Γαλλίας στην Ιεράπετρα Κρήτης. Μάλιστα, το γκολ του παίκτη του Άρη ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή. Σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Τσάνα χρίστηκαν ακόμη οι Κωνσταντινίδης και Ιωαννίδης.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Κ-20 πέρασε στο παιχνίδι στο 65′ ως αλλαγή στη θέση του Κωνσταντινίδη και πραγματοποιώντας μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη στις αναμετρήσεις του στους “κίτρινους”, κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο όνειρό του πραγματικότητα, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ευκαιρία που του χάρισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Το αυριανό πρόγραμμα της “γαλανόλευκης” περιλαμβάνει απογευματινό χαλάρωμα, ενώ την Πέμπτη ακολουθεί ένα ακόμα φιλικό τεστ κόντρα στους Γάλλους (14:30).

Η σύνθεση της Ελλάδας: Μπάρκας, Κωνσταντινίδης (65′ Σουνάς), Χουχούμης, Γούτας, Δημητρίου (76′ Ζηγογιάννης), Σιώπης, Μυστακίδης (46′ Δώνης), Παναγιωτούδης (65′ Κλης), Σούκιας, Παπαδημητρίου (73′ Ιωαννίδης), Αλμπάνης (73′ Γιαννιτσάνης).

To Top