Σκότι Πίπεν: «Ο Γιάννης είναι έτοιμος για να οδηγήσει τους Μπακς στους τελικούς»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά από το 1981. Μπορεί να τους πάει ακόμα παραπέρα;

Αυτό το ερώτημα πλανάται στον αέρα των ειδικών του ΝΒΑ και περισσότερο από ότι καταλαβαίνουμε, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Γιάννης είναι ακόμα μικρός σε ηλικία και ποτέ δεν είχε πάει ως τώρα παραπάνω από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Ο Σκότι Πίπεν πάντως δεν έχει ιδιαίτερους ενδοιασμούς:

“Σωματικά είναι πανέτοιμος για αυτήν την πρόκληση. Σίγουρα είχε τις εξαιρετικές του στιγμές ως τώρα στα πλέι οφ και νομίζω πως και πνευματικά επίσης, έδειξε προετοιμασμένος. Ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας του, δεν αφήνει κανέναν να επηρεάσει την αθλητικότητα και το παιχνίδι του. Ναι, νομίζω πως είναι έτοιμος για να φτάσει ως το τέλος”.

Ο θρυλικός άσος των Μπουλς πιστεύει επίσης πως οι Μπακς έχουν καλύτερο σύνολο συμπαικτών γύρω από τον Γιάννη από ότι διαθέτει ο Καουάι Λέοναρντ στους Ράπτορς κι αυτό οφείλεται στον ίδιο τον Έλληνα άσο:

“Τους έχει ανεβάσει τόσο πολύ, αλλά και ο Μίντλετον με τον Μπλέντσο έχουν βοηθήσει τον Γιάννη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του. Βλέποντας τον Γιάννη να παίζει, πιστεύω ότι πραγματικά τον έχει βοηθήσει πολύ η απόδοση του Μπλέντσο”.

To Top