ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σκύλος» ο Σούντγκρεν, κέρδισε και τη… ζέστη!

Αναμφίβολα το πιο ευχάριστο από το χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο ήταν η εμφάνιση του Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος αν και μετρούσε μόλις 4 ημέρες προπονήσεων με τον Άρη, έδειξε πως ενσωματώθηκε άμεσα!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Παρότι «χρειάζεται χρόνος για να μάθω τους συμπαίκτες μου», όπως είπε ο ίδιος, αγωνίστηκε σαν να έχει ξεκινήσει εδώ και βδομάδες προετοιμασία με την ομάδα. Καλές συνεργασίες και σωστή επικοινωνία με τους συμπαίκτες του, με προτεραιότητα στην άμυνα, ενώ όπως παραδέχθηκε «με τον καιρό θα βοηθήσω και επιθετικά».

Επίσης απέδειξε αυτό που όλοι περίμεναν: την άριστη φυσική του κατάσταση. Έβγαλε όλο τον αγώνα «χτενίζοντας» όλη τη δεξιά πλευρά και καταφέρνοντας να προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό και στην μεγάλη κλιματολογική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στη Σουηδία και στην Ελλάδα.

«Έτρεξα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ένιωσα την ζέστη, γιατί έχει αρκετή εδώ, το ανώτερο φτάνει τους 25 βαθμούς στην Σουηδία. Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου» τόνισε ο Σουηδός μπακ, ο οποίος με το… καλημέρα έκλεισε θέση βασικού για το δεξί άκρο της άμυνας του Άρη, δίνοντας στον Σάββα Παντελίδη μια πολύ ποιοτική λύση.

To Top