ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σλαφτσάκης: Από ρολίστας, πρωταγωνιστής στις πιο κρίσιμες στιγμές!

Ήρθε στην ομάδα ως ρολίστας, με ελάχιστα χρήματα στο συμβόλαιό του και έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο (από τις επτά) κομβικές νίκες του Άρη. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σλαφτσάκης, είτε παίζει καλά, είτε όχι, δίνει πάντα το 110% των δυνάμεών του σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το… αξίωμά του. Πρόσωπο με θετική ενέργεια εντός κι εκτός παρκέ, ο καλύτερος συμπαίκτης, αλλά και καθοριστικός σε δύο νίκες του Άρη που αποδεικνύονται σπουδαίας σημασίας.

Χθες σαφώς και το αποκορύφωμά του είναι η τάπα στον Μπράουν, αλλά είναι αυτός που – μαζί με τον Κάιζερ και τον Νταλό – στο πρώτο ημίχρονο αλλάζουν το μομέντουμ του αγώνα στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Στην Ρόδο, ήταν αυτός που – μαζί με τον Φλιώνη – άλλαξαν και πάλι τον ρου του αγώνα και οδήγησε τον Άρη σε ένα υπερπολύτιμο “διπλό” επί του Κολοσσού.

Το συμβόλαιό του για τη φετινή σεζόν είναι 15.000 ευρώ. Ελάχιστα χρήματα για την προσφορά του, αλλά αυτό που και για τον ίδιο μετράει πιο πολύ είναι η χρησιμότητά του σε ό,τι καλό έχει κάνει φέτος ο Άρης.

To Top