ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σλαφτσάκης: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, πρέπει να κάνουμε εκτός έδρας νίκες»

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε μετά την ήττα του Άρη στην Πυλαία τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίζει μακριά από το Παλέ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

«Τι να ζητήσουμε από αυτό το παιχνίδι όταν έχουμε πει να παίξουμε άμυνα, να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο και να δεχτούμε κάτω από 70 πόντους. Δεχτήκαμε πάνω από 100 πόντους, 15 τρίποντα, δώσαμε πολλά ριμπάουντ στον αντίπαλο. Είχαμε πει ότι πρέπει να περιορίσουμε το τρανζίσιον τους. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε».

Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο να στεναχωρηθούμε, πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια στην έδρα μας. Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει το επόμενο παιχνίδι για εμάς».

Για τα αμυντικά κενά είπε: «Κατά μέσο όρο πρέπει να δεχόμαστε πάνω από 80 πόντους σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Βέβαια δεν είναι απόλυτο κριτήριο σύγκρισης καθώς έχουμε καινούριο προπονητή στα τελευταία ματς.

Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας, έχουμε πολλά κενά διαστήματα. Έχουμε και κάποια καλά σημεία για λίγα λεπτά και μετά ξανά black out. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε νίκες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Πρέπει να κάνουμε και εκτός έδρας νίκες».

Για το όριο των 10 νικών: «Με βάσει τα αποτελέσματα και άλλων ομάδων αμφιβάλλω αν θα μας φτάσουν οι εντός έδρας νίκες. Πρέπει να κερδίζουμε παντού και όχι να στοχεύουμε σε ματς. Η παραμονή θα κριθεί ψηλά φέτος».

To Top