ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σλαφτσάκης: “Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Άρη”

Ο Κόροιβος πανηγύρισε κόντρα στον Άρη μία ιστορική νίκη. Ο Διαμαντίδης Σλαφτσάκης μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του, πως πέτυχαν το μικρό «θαύμα» και κέρδισαν τον Άρη και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλαφτσάκης για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη στο gazzetta.gr:

Πού κρίθηκε το ματς με τον Άρη και φτάσατε στη μεγάλη νίκη;

Το σημαντικό ήταν πως εκμεταλλευτήκαμε την κούραση που έβγαλε ο Άρης από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, κομβικής σημασίας ήταν η αλλαγή της τακτικής μας στην άμυνα. Πιέσαμε περισσότερο, κάτι που μας έδωσε την ευκαιρία να βρούμε μερικά εύκολα καλάθια. Βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ κι έτσι πήραμε το ματς. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν είχαμε συγκέντρωση, ωστόσο στην ανάπαυλα είπαμε πως πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το κάναμε! Κουράσαμε ακόμα περισσότερο τον Άρη, κάναμε την επιστροφή μας και φτάσαμε στη νίκη.

Πού στοχεύει ο Κόροιβος στη φετινή σεζόν;

Τους στόχους τους έβαλε ο προπονητής κι ήταν ξεκάθαροι: Παραμονή όσο πιο σύντομα γίνεται. Από εκεί και πέρα αν δούμε πως μπορούμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά, τότε θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Αυτό, όμως, δεν μας ενδιαφέρει ακόμα. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

To Top