ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σλαφτσάκης: “Μεγάλο μάθημα για όλους μας αυτή η σεζόν, για να μην επαναληφθεί στο μέλλον”

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έγραψε στο μπλογκ του για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσει για όλους η φετινή σεζόν και πως θα πρέπει να είναι μάθημα για τις επόμενες που ακολουθούν στο μέλλον.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Άρη έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: “Καλησπέρα σε όλους. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της, με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, μετά από μια χρονιά με άσχημα διαστήματα και κακά αποτελέσματα και κάποια θετικά.

Αν θέλουμε να θεωρούμαστε έξυπνοι σαν παίκτες και συνολικά σαν ομάδα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη σεζόν ως ένα μεγάλο μάθημα για να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι με τους εαυτούς μας, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η φετινή χρονιά δεν είναι πετυχημένη για την ομάδα.

Μοναδικός μας στόχος είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με μια νίκη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, συγκριτικά με αυτό που είχε στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Ρέθυμνο, έχοντας κάνει και αλλαγές στο ρόστερ της. Για τους δικούς μας λόγους, θέλουμε να κερδίσουμε και να κλείσουμε τη χρονιά με μια εντός έδρας νίκη.

Η νίκη θα έρθει, αν είμαστε συνεπείς, όπως έχω γράψει και για προηγούμενες αναμετρήσεις, στη βάση μας, η οποία είναι η άμυνα. Αυτή παίζει καθοριστικό ρόλο στο να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και καλή ψυχολογία στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τακτικά πολύ συνεπείς στο πλάνο μας, γιατί το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα με παίκτες που διαθέτουν επιθετικό ταλέντο”.

To Top