ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σλαφτσάκης: “Να είμαστε έτοιμοι, πολύ δύσκολος αντίπαλος η Τουρκ Τέλεκομ” (videos)

Το βράδυ της Τετάρτης ο Άρης υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ για την 3η αγωνιστική του Eurocup και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έκανε λόγο για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, υπογραμμίζοντας πάντως πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση.

Παράλληλα ο αθλητής του Άρη κατά τις δηλώσεις του στη MediaDay του αγώνα ξεκαθάρισε πως “ο Άρης δεν φοβάται κανέναν”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο και πρέπει να αποδείξουμε ποσό το θέλουμε. Θα κερδίσει αυτός που το θέλει πιο πολύ παίξει πιο σκληρά και θα έχει διάρκεια μέσα στο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε με την βοήθεια του κόσμου και εμείς θα δείξουμε πρόσωπο άξιο για την νίκη».

Για το αν βοηθήσει η νίκη στην Πάτρα: «Υπήρχε το πρέπει στην Πάτρα σίγουρα μας δίνει ώθηση και ενέργεια για να ανεβεί η ψυχολογία μας από εκεί και πέρα είναι παιχνίδι αύριο με μια πολύ καλή ομάδα πολύ βάθος και άλλη ποιότητα».

Για την Τουρκ: «Βρήκαμε αδύνατα σημεία είναι μέρος της διαδικασίας έχουμε τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για κάθε παιχνίδι, είναι μια διαφορετική ομάδα από την περσινή έχουν καινούργιο προπονητή, Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας μέσα από την άμυνα μας θα πρέπει να στηριχτούμε εκεί και να βρούμε μετά ρυθμό στην επίθεση».

Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

To Top